• 't Is alsof leegte minder leeg is,
  kilte om mij heen minder kil. 
  Alsof kou minder koud is,
  stilte om mij heen minder stil.
  Alsof je mij aanraakt,  je hand steun biedt,
  je mij moed inspreekt van heel dichtbij.
  Alsof je onzichtbaar bent opgestaan,
  omdat ik je nodig heb, voor even naast mij.

  - Jolanda Kint, Memoro

 • Woorddienstbegeleider

 • Als woorddienstbegeleider bied ik volledige ondersteuning bij het organiseren, voorbereiden en uitvoeren van de afscheidsdienst bij overlijden. Ik adviseer op het gebied van tekst, gedachtenisprentje, muziek en beeld. In de toespraak doe ik mijn uiterste best de gedachte aan de overledene en zijn of haar levensloop treffend weer te geven. Daarnaast stel ik het draaiboek voor de dienst samen en zorg voor goede afstemming en samenwerking met de uitvaartverzorgers.

 • VOORGESPREK BIJ LEVEN

  Misschien wilt u zelf bepalen hoe uw afscheidsdienst in de toekomst vorm krijgt en wat u daarbij wilt delen? Zoekt u rust en vertrouwen in de laatste fase van uw leven? Dan kunt u met mij contact opnemen voor een persoonlijke kennismaking waarbij ik zal luisteren, luisteren en luisteren. Er zijn. Voor u. Voor uw dierbaren.

  Als u wilt, schrijven we samen uw levensverhaal, bladeren we door de fotoalbums, luisteren we naar uw muziek. Een waardevolle terugblik op het leven om u tot steun te zijn. Met mijn belofte op de dag van het afscheid, datgene uit te dragen wat voor u belangrijk is. Wat u hebt willen meegeven. Neem gerust contact met me op.