• In het spoor van tranen schuilt het gemis,
  van een iemand die je heel dierbaar is.
  Er volgt een tijd van bezinning, van beleving en herinnering,
  het verlangen terug naar toen, een innige omhelzing.
  Een warme zoen, een gebeurtenis groot of klein,
  het gevoel van weer even samenzijn.

  - André Verwijmeren

 • Woorddienstbegeleider

 • Als woorddienstbegeleider bied ik volledige ondersteuning bij het organiseren, voorbereiden en uitvoeren van de afscheidsdienst bij overlijden. Ik adviseer op het gebied van tekst, gedachtenisprentje, muziek en beeld. In de toespraak doe ik mijn uiterste best de gedachte aan de overledene en zijn of haar levensloop treffend weer te geven. Daarnaast stel ik het draaiboek voor de dienst samen en zorg voor goede afstemming en samenwerking met de uitvaartverzorgers.

 • VOORGESPREK BIJ LEVEN

  Misschien wilt u zelf bepalen hoe uw afscheidsdienst in de toekomst vorm krijgt en wat u daarbij wilt delen? Dan kunt u met mij contact opnemen voor een persoonlijk gesprek. Samen bespreken we dan uw wensen en keuzes.