Jolanda
  • Memoro

    Jolanda Kint-Verstraeten

    Mijn naam is Jolanda Kint-Verstraeten en ik ben geboren en getogen in Hulst, Zeeuws-Vlaanderen. Na meer dan 30 jaar werkzaam te zijn geweest in de financiële dienstverlening heb ik de stap gezet naar de uitvaartbranche. Een wens die ik al lange tijd koesterde vanwege mijn diepe interesse in anderen; interesse in hun persoonlijkheden en achtergronden. Dat doorgronden helpt me te verbinden en steun te bieden.

Het is mijn passie anderen te helpen, te ontzorgen en contact te maken. Door mijn inlevingsvermogen en toegankelijkheid kan ik u een luisterend oor bieden tijdens het voorbereidingsgesprek. In combinatie met mijn praktische instelling waar ik gebruik van weet te maken op de momenten dat het nodig is, vertaal ik voor u het gesprek naar een goed verzorgde dienst. Vanuit mijn daadkracht en enthousiasme doe ik er alles aan om daarbij uw wensen voorop te stellen. U verdient rust en vertrouwen in de periode van afscheid.